Статі  
   Статі


 
Фасадні панелі під цеглу: з чого вони виготовлені та чому такі популярні?
 

Якщо ви мрієте про стильний фасад будівлі, але бажаєте використати сучасні енергозаощаджувальні технології будівництва, пропонуємо купити фасадні панелі під цеглу. Вони мають характеристики керамічної плитки та можуть використовуватись на багатьох поверхнях. Натомість ви отримуєте ефект стильного оздоблення дорогим матеріалом.

Фасадні панелі під цеглу обирають завдяки їхнім чудовим характеристикам:

  • Естетика — панелі під цеглу дозволяють створити красивий і стильний фасад будинку. Вони можуть імітувати різні види матеріалів, що дозволяє підібрати варіант, який ідеально впишеться в архітектуру вашого ансамблю.
  • Простота монтажу — матеріал легко монтується на дранкування, що дозволяє виконати облицювання фасаду своїми руками або створювати вентильовані фасади з використанням такого оздоблення. Весь процес займає небагато часу і не потребує надмірної майстерності.
  • Функціональність — панелі захищають фасад від атмосферних впливів, таких як дощ, сніг, вітер і ультрафіолетове випромінювання. Коштом чого подовжується експлуатаційний термін використаних технологій на десятки років.

І головне — фасадні панелі під плитку виходять значно дешевшими, особливо якщо підрахувати сукупний бюджет на підготовку поверхні, роботи та витрати допоміжних матеріалів.

Аби почати планування, як покращити візуальне сприйняття вашого наявного чи майбутнього проєкту, переходьте на сайт магазину XataKryta. Тут ви знайдете чудову колекцію фасадних панелей під цеглу за приємними цінами.